Sök efter namn

Sök efter namn

Kategori

Kategori

Typ

Typ

Stad

Stad
Marie-Louice Wallin
Livscoaching
Välmående- och hälsa
Stresshantering

Coaching
- Livscoaching
- VälmåendeCoaching
- Karriärcoaching

Stresshantering

Driver även utbildning (ICF Ackrediterad Coachutbildning, internationellt godkänd och kvalitetssäkrad)

Du är huvudpersonen i ditt liv
Coaching handlar om dig och ditt liv. Det handlar om din längtan, dina drömmar och dina visioner. Det handlar om det som är verkligt viktigt för dig, privat och yrkesmässigt.

Funderar du på att byta yrke eller starta företag, få en sundare balans mellan arbete och fritid, förbättra dina relationer eller helt enkelt göra en omstart i livet? Kanske du önskar göra något åt hälsan och stärka självkänslan? Eller bli tryggare, modigare och mer kreativ som individ så att du kan få ut mer av livet?

Om något av detta stämmer in på dig kan du få god nytta av coaching, både privat och professionellt. Som din coach lotsar jag dig genom frågor, utmaningar, reflektioner och övningar. Så här går det till.

Upptäck pusselbitarna som ger dig hela bilden av dig själv där du befinner dig - och där du vill vara.

Coaching minskar glappet mellan där du är och är du vill vara
Coaching kan beskrivas som en resa där du minskar glappet mellan där du är och där du vill vara.
Den här resan in i dig själv handlar om att utgå från nuläget, utforska din längtan, din motivation, din inspiration och dina önskningar.

Längs vägen utforskar du vad som hindrar dig, vad som inte gagnar dig och förstår dina tidigare val och värderingar. Du upptäcker dina dolda skatter; styrkorna, talangerna och dina utvecklingsområden.

Som ett resultat får du också kunskap om hur du kan hantera framtidens med- och motgångar. Alla dessa intryck och insikter kan du sedan dra nytta av när du gör nya prioriteringar. Och det bästa av allt; dina nya perspektiv skapar förändringar. Förändringar som verkligen fungerar och känns rätt för dig.

Anna Söderström
Samtalsterapi
Relationsprobelmatik
Beroendeproblematik

I mötet med dig så är det viktigt att vi bygger en relation av tillit och trygghet. Tillsammans utforskar vi nyfiket det som är "invecklat" som behöver "utvecklas" utan värderingar, bedömningar och prestation.

Det kan röra sig om att du upplever att du är på en plats i livet som inte gynnar dig, eller din familj inte får ihop livspusslet, eller du mår inte bra?
Din partner och du kanske har krockat i kommunikationen?
Du har haft det tufft en längre tid och känner att din energi är slut, du upplever dig deprimerad?
Ångest och oro har tagit greppet om dig?
Även innestittarproblematik skärmmissbruk och annan beroendeproblematik.

Jag arbetar med integrativ metod och interpersonell neurobiologi vilket innebär att jag har ett helhetstänk att känsla, tanke, kropp och knopp hänger i hop och formar ett samspel som gör oss till de individer vi är. Att lyfta fram det som bekymrar, lossa blockeringar för att plocka upp det som är vårt "guld"och förvalta det framåt. Att bli mer av den man redan är.

På ett varsamt avdramtiserat och tryggt sätt vandrar vi tillsammans på denna upptäcktsresa, en investering i dig, för dig.

Andra metoder jag använder är ACT och MI- har även en spetskompetens inom svårare ångestproblematik och beroendeproblematik. Har även lång erfarenhet av diagnoser och självbild/ångestproblematik.

Allt anpassas efter personen jag möter beroende på problemställning behov och önskemål.

Luis Guillermo Muñoz Orts (LGMO Coaching)
Livscoach
Business coach
Samtalscoach

Min coachningsfilosofi är djupt rotad i en blandning av transformerande och dynamiska metoder, och bygger på rika lärdomar från inflytelserika tänkare samt ett spektrum av beprövade strategier. Denna ansats säkerställer en omfattande och personlig coachningsupplevelse, anpassad för att låsa upp din fulla potential. Här är en inblick i grunden för min metodik:

• Integration av Olika Filosofier: Från det medvetna självgranskande som inspirerats av Buddha till det strategiska målsättande som förespråkas av Tony Robbins, är min metod en unik sammanslagning av visdom från globala tankeledare.
• Helhetsmässig Utveckling: Vare sig det gäller att främja ledarskapsfärdigheter eller att nära personlig tillväxt, omfattar mina metoder en 360-graders syn på utveckling, vilket berör mentala, känslomässiga och professionella sfärer.
• Anpassad Coachningsresa: Varje individs väg är unik. Därför är min coachning högst skräddarsydd, i resonans med din personliga resa, utmaningar och strävanden.
• Stärkande Verktyg och Tekniker: Genom att använda en rad verktyg från reflekterande övningar till handlingsorienterad planering, ser jag till att varje session inte bara är insiktsfull utan också transformerande.
Denna metodik handlar inte bara om att uppnå mål; det är en resa mot självupptäckt, att låsa upp din potential och göra meningsfulla framsteg mot ett uppfyllande liv och karriär.

RABATTER & ERBJUDANDEN
PÅ ALLA SESSIONER

Prova Premium!

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.