Sök efter namn

Sök efter namn

Kategori

Kategori

Typ

Typ

Stad

Stad
Anna Söderström
Samtalsterapi
Relationsprobelmatik
Beroendeproblematik

I mötet med dig så är det viktigt att vi bygger en relation av tillit och trygghet. Tillsammans utforskar vi nyfiket det som är "invecklat" som behöver "utvecklas" utan värderingar, bedömningar och prestation.

Det kan röra sig om att du upplever att du är på en plats i livet som inte gynnar dig, eller din familj inte får ihop livspusslet, eller du mår inte bra?
Din partner och du kanske har krockat i kommunikationen?
Du har haft det tufft en längre tid och känner att din energi är slut, du upplever dig deprimerad?
Ångest och oro har tagit greppet om dig?
Även innestittarproblematik skärmmissbruk och annan beroendeproblematik.

Jag arbetar med integrativ metod och interpersonell neurobiologi vilket innebär att jag har ett helhetstänk att känsla, tanke, kropp och knopp hänger i hop och formar ett samspel som gör oss till de individer vi är. Att lyfta fram det som bekymrar, lossa blockeringar för att plocka upp det som är vårt "guld"och förvalta det framåt. Att bli mer av den man redan är.

På ett varsamt avdramtiserat och tryggt sätt vandrar vi tillsammans på denna upptäcktsresa, en investering i dig, för dig.

Andra metoder jag använder är ACT och MI- har även en spetskompetens inom svårare ångestproblematik och beroendeproblematik. Har även lång erfarenhet av diagnoser och självbild/ångestproblematik.

Allt anpassas efter personen jag möter beroende på problemställning behov och önskemål.

Krister Svensson
coaching
medberoende
samtalsterapi

Jag har sedan 2009 hjälpt människor med olika bakgrund, från olika yrkeskategorier, att uppnå mål och förändra beteendemönster. Jag arbetar både som coach och som terapeut. Det är inte ovanligt att jag träffar personer som kanske har gått i terapi, och har gått till coach, men inte kunnat få saker att fastna i vardagen och inte kunnat uppnå målet de önskade eller leva det liv som de önskar. Jag är utbildad ICC, Coach och KBT Terapeut men anhörig, medberoende och stress som specialite. Jag anpassar arbetssätt efter syfte för att hjälpa dig ditt du verkligen vill komma. Det är heller inte ovanligt att vi byter fokus och efter ett tag mer fokuserar på coaching och mål, efter att ha fokuserat på att förstå varför du hamnat där du är, och vad som har hindrat dig. Jag arbetar lösningsfokuserat för att ta dig framåt, utan att blunda för eller hoppa över det som kan vara jobbigt. De som väljer att gå till mig är allt från unga ledare som vill förbättra sitt ledarskap, till människor mitt i livet som behöver förbättra relationer, och kommunikationen med sig själv och andra. Det är personer som är stressade och behöver lära sig sätta gränser och utgår från sina värderingar och behov, eller personer som inte vet hur och varför de ska leva som de gör, om det finns ett annat sätt och vad det skulle vara.

Jag kan alltså två saker; lyssna och ställa frågor. Tillsammans ser vi till att du gör det som du kan: Leva ditt lev utifrån dina behov och värderingar.

Luis Guillermo Muñoz Orts (LGMO Coaching)
Livscoach
Business coach
Samtalscoach

Min coachningsfilosofi är djupt rotad i en blandning av transformerande och dynamiska metoder, och bygger på rika lärdomar från inflytelserika tänkare samt ett spektrum av beprövade strategier. Denna ansats säkerställer en omfattande och personlig coachningsupplevelse, anpassad för att låsa upp din fulla potential. Här är en inblick i grunden för min metodik:

• Integration av Olika Filosofier: Från det medvetna självgranskande som inspirerats av Buddha till det strategiska målsättande som förespråkas av Tony Robbins, är min metod en unik sammanslagning av visdom från globala tankeledare.
• Helhetsmässig Utveckling: Vare sig det gäller att främja ledarskapsfärdigheter eller att nära personlig tillväxt, omfattar mina metoder en 360-graders syn på utveckling, vilket berör mentala, känslomässiga och professionella sfärer.
• Anpassad Coachningsresa: Varje individs väg är unik. Därför är min coachning högst skräddarsydd, i resonans med din personliga resa, utmaningar och strävanden.
• Stärkande Verktyg och Tekniker: Genom att använda en rad verktyg från reflekterande övningar till handlingsorienterad planering, ser jag till att varje session inte bara är insiktsfull utan också transformerande.
Denna metodik handlar inte bara om att uppnå mål; det är en resa mot självupptäckt, att låsa upp din potential och göra meningsfulla framsteg mot ett uppfyllande liv och karriär.

RABATTER & ERBJUDANDEN
PÅ ALLA SESSIONER

Prova Premium!

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.