Christina "Kicki" Petersson

Coach | Karriärvägledare

"Create a sustainable lifestyle"

Metoder

Genom en kombination av personlig karriärvägledning och livsstilsdesign arbetar jag utifrån en modell som hjälper dig att skapa din egen karta för att uppnå dina mål, du får med dig redskap, strategier och metoder för att leva ett hållbart liv som hjälper dig att släppa yrkespressen och få tillbaka livsglädjen.

Min vision för dig:

Livet är för kort för att inte levas till fullo. Med min hjälp kan du lära dig att hantera livets utmaningar och att sträva efter dina mål med förnyad energi och klarhet.

För en hållbar livsstil, få tillbaka balansen, bli ledaren i ditt eget liv och hitta ditt VARFÖR!

Om Christina "Kicki" Petersson

Jag har alltid brunnit för personlig utveckling och sökt min egen inre väg för att uppnå mina drömmar. Som högpresterare har jag gett 100% i karriären vilket inneburit att jag försummat allt annat i mitt liv, familj, partner och vänner. Vilket visade sig vara långt ifrån hållbart. 2008 tog jag steget och sökte till universitetet för att bli karriärvägledare. Det var det första steget i en förvandling, att fördjupa mig i karriärutveckling, beslutsprocesser och vägleda människor att hitta sin egen väg. Med åren har jag utvecklat mina strategier för att leva hållbart och tack vare detta överkommit känslan av att vara otillräcklig, blivit trygg med att sätta gränser och hittat min inre drivkraft. Denna transformation gjorde mig till den jag är idag – en stöttande guide, coach och mentor.

Mina klienter världen över uppskattar våra strategiska samtal, känner sig hörda och sedda och har återkommit med fantastiska livshistorier av förändring efter vårt arbete tillsammans.Kontakt

kickislifedesign@gmail.com

Karriärvägledning

Hållbarhet

Självledarskap

Livsstilsdesign

Beslutsfattande

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration