Åse Haukebö Roos

Samtalsterapeut | Friskvårdsguide

"Transformerade samtal och metoder, samt guidning till lugn med hjälp av naturens läkande kraft."

Metoder

Mitt namn är Åse Haukebö Roos.

Jag arbetar i 1:1-sessions med klient - irl eller via telefon/online.
I terapin identifierar vi strategier/mönster som uppkommit för att skydda det lilla barnet inom dig - för att sedan börja avlära dig det du en gång lärt dig om hur du borde vara, för att bli den du var menad att bli. Det gör vi genom att skapa medvetenhet, genom reflektion och mycket övning. I min verksamhet arbetar jag även med processen Storstädning – en kraftfull terapeutisk metod som hjälper dig att bearbeta och försonas med det som varit.

Jag erbjuder också guidade skogsbad, hängmattehäng eller gående meditation i naturen.

Om Åse Haukebö Roos

Jag är, bland annat kvinna, mor, dotter, syster, egenföretagare, fyrklöverfinnare, författare, skogsmulle, drömmare och sökare. Som så många andra i den här branschen har jag dragit ansiktet mot den berömda väggen många gånger, utan att falla helt. Ett helt liv i anpassning har satt sina spår, men numera lever jag mer utifrån hjärtat, än hjärnan.

För mig har naturen alltid varit den viktigaste platsen för min egen återhämtning, och jag har en önskan om att få fler att upptäcka den fantastiska förmåga till läkning som naturen har. Endast i närvaron kan vi hitta det som gått förlorat.Kontakt

terapi

mentalhälsa

stress

anknytning

naturen

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration