Kadja Forss

Coach | Samtalsterapeut

"Ökad medvetenhet föder en starkare självständighet."

Metoder

Av erfarenhet vet jag att alla har förmågan att nå sitt mål men hur vi gör det är olika, då vi alla har olika förutsättningar, behov och begränsningar kommer vägen till även samma mål se olika ut. Jag har en unik förmåga att analysera och lyfta de egenskaper du har och de begränsningar som finns just nu, många vill att vi jobbar bort begränsningar men ofta kan vi använda de begränsningar vi stöter på till just din fördel.
Vi kommer tillsammans kartlägga vad du behöver, och använda de verktyg som kommer passa just dig, och främja din utveckling framåt.
Jag kan hjälpa dig med bland annat:
  • Personlig utveckling.
  • Stärka din självkänsla.
  • Stärka ditt självförtroende.
  • Ångesthantering.
  • Stresshantering.
Med mera.
Jag tillämpar en kombination av handledning, coachning och samtalsterapi för att möta just ditt unika behov, jag ser fram emot att påbörja vår resa tillsammans och det är en ära att vara ditt stöd under denna resa.

Om Kadja Forss

Mitt namn är Kadja Forss och har både utbildning och en lång erfarenhet inom samtalsterapi, handledning och coachning.
Jag  är en dedikerad handledare och coach med fokus på att stödja mina klienters självständighet, jag vet att allas vägar ser olika ut och även att våra förutsättningar ser olika ut.
Genom att skapa trygga relationer använder jag en kombination av handledning, coachning och samtalsterapi för att anpassa mig till varje individs unika behov.


Kontakt

kadja.forss@outlook.com

Samtalsterapi

Stödjande samtal

Stresshantering

Motivationshöjande

Förändringsprocesser

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration