Eleonor Sandström

Completion Process Practitioner | Unlimited Body Harmony

"Jag hjälper dig hantera och bearbeta känslor och tankar"

Metoder

Mitt mål är att hjälpa dig leva ett bättre, lyckligare och mer medvetet liv genom att ge dig verktyg och tekniker för att hantera psykisk ohälsa i alla former inkl. ångest, depression och trauma.

En av de tekniker jag erbjuder är The Completion Process, en trauma och känslobearbetningsteknik som är speciellt utformad för att hjälpa dig att hantera depression och andra negativa känslor. Genom att följa dina känslor tillbaka till ursprunget av problemet kan du möta de omötta behoven och släppa taget om det som håller dig tillbaka.

Jag erbjuder också Unlimited Body Harmony, en kombination av inkännande beröringsterapi, coaching och personlighetsutveckling som är utformad för att hjälpa dig att hantera psykisk ohälsa och ångest på alla nivåer: den fysiska, känslomässiga, mentala och spirituella. Det är en mycket effektiv teknik som kan hjälpa dig att återfå balansen i ditt liv och hitta glädjen igen.

Om Eleonor Sandström

Jag är född och uppvuxen på en bondgård strax utanför Umeå, Västerbotten. Min resa började ganska tidigt då jag hade fysiska problem som skolios och eksem. Från början var de min mor som utforskade men så småningom tog jag över.

Jag provade behandlingar som kroppsbalansering, akupunktur, homopati, bachflower essence, akupressur, laserbehandlingar, Kranio Sakral terapi, frigörande andning och zonterapi. Jag utbildade mig i Kinesiologi, gick kurs i Reiki, Body Harmony, Body Sense och utbildade mig till Unlimited Body terapeut och Completion Process Certified Practitioner. Jag har fördjupat mig i Louise L Hays "Du kan hela ditt liv", Brandon Bays "Resan", Michael Newtons "själarnas resa" samt Teal Swans YouTube videos och många av Sondra Rays böcker för att nämna några.

Jag har gjort initiering för att leva på prana, provat många olika dieter samt tränar flitigt. Föredetta hästtjej som nu springer halvmaraton, triathlon och swimrun. Jag har tack vare min resa och mina tekniker kunnat läka mig själv från min krokiga rygg, jobbiga eksem samt allvarliga benbrott och igen kunnat springa halvmaraton utan fysiska problem trots sjukgymnasters påstående om att aldrig kunna igen. Som sidoeffekt, jobbar man med sitt fysiska så jobbar man även med de psykiska och tvärt om, så har jag av allt detta också blivit en mycket gladare, starkare och tryggare människa i mig själv, som njuter av livet och ser tar mig an dagar och känslor med en lättare attityd.Kontakt

COACHING

SAMTALSTERAPI

KÄNSLO-OCH TRAUMABEARBETNING

ANKNYTNINGSMÖNSTER

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration