Stella Sällqvist

Lic. Personlig Tränare

"Läk ditt inre med mental och fysisk träning."

Metoder

Jag arbetar som kurator med coachande och behandlade samtal där jag har en särskild kompetens inom neurodiversity, (npf-variation), som autism, adhd, ADD mm. Jag handledar vuxna och unga som själva behöver stöd eller som är närstående/anhöriga. Jag jobbar alltid med att stärka de välfungerande sidorna hos en individ samtidigt som jag även anser att vi behöver våga se det som inte fungerar lika bra och inte vara rädda för att vara sanna med dessa sidor.

Tillsammans kartlägger vi vilka delar du primärt önskar eller behöver utveckla för att nå dina individuella mål.

Jag arbetar även med fysisk träning då jag är utbildad personlig tränare och har drygt 20 års egen erfarenhet av träning på hög nivå. Kost och nutrition är ett verktyg vi kan och bör använda för att optimera vår mentala och fysiska kapacitet.

Om Stella Sällqvist

Mitt namn är Stella och jag arbetar både med fysisk träning såväl som med mental coaching. Jag tror starkt på att när vi interagerar dessa två element får vi resultat som är otroliga.

Jag har sedan 15-års åldern varit mycket intresserad av mental samt fysisk utveckling samt balans. Detta har följt mig genom livet och utvecklats till mitt yrke och min passion. Jag vet vad vi kan uppnå om vi vågar djupdyka och göra det som är obekvämt och utmanande och jag vill hjälpa andra att ta det första steget, men också att bibehålla drivet genom livets alla upp-och nedgångar.

Mina klienter ska känna sig sedda, hörda och trygga och det är den feedback jag eftersträvar och arbetar för.Kontakt

stellasallqvist@gmail.com

SAMTALSTERAPI

ADHD/ADD/AUTISM-coaching

PERSONLIG TRÄNING & KOSTRÅDGIVNING FÖR ÖKAD PRESTATION & VÄLBEFINNANDE

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration