Susanna Nilsson/Johansson

KBT-terapeut | cert. coach ICC

 

"Håll huvudet friskt."

Metoder

Här tränar vi självledarskap genom coachade frågor eller KBT verktyg. För mig är det viktigt med relation mellan dig och mig, det ska kännas tryggt och bekvämt.

Självledarskap bygger på att leda sig själv på ett medvetet plan, våga se och känna sina känslor, veta som sina värderingar vare sig dom är bra eller mindre smickrande.

Vi bygger och tränar självkänsla och självförtroende, det brukar betyda att efter några gemensamma sittningar så har du fått en bättre självbild.

Parcoaching, för par som vill bli gamla ihop. För par som vill utvecklas, byta mentala glasögon och träna på kommunikation. Parcoaching är fantastiskt!

Vi jobbar med stress och återhämtning, tränar på fokus och andetag.

Här jobbar vi med enskilda, och par samt privatpersoner, medarbetare och chefer.

Om Susanna Nilsson/Johansson

Jag heter Susanna, och driver Sannas Terapi & Coaching sedan 5 år tillbaka men intresset för friskvård, människor och välmående startade när jag var dryga 20 år.

Jag är uppväxt i en alkoholistfamilj, där familjen hade företag och var vad jag trodde som vilken familj som helst. Tills en dag då min anhörige blev inlagd på ett behandlingshem, det blev min förändring. Där började mitt sökande efter kunskap, livskunskap. Hur människor fungerar, vad skapar härliga och ledsamma känslor och kan vi lita på vad vi tänker? Varför tänker jag så dåliga tankar om mig själv och är verkligen alla andra bättre än mig?

Jag utbildade mig så småningom, många år senare till KBT-terapeut och ytterligare några år senare blev jag cert Coach-ICC Just nu läser jag också till Mental Tränare och är färdig om ett par år.

Min mottagning ligger i bottenplan på mitt hus, mitt i centrala Lysekil. Jag hoppas förmedla en hemmahos-känsla, med en avslappnad och lugn miljö.Kontakt

KBT

COACH

PARCOACHING

SJÄLVLEDARSKAP

STRESS OCH UTMATTNING

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration