Åsa Johansson

Life & Empowerment Coaching, Yoga & Mindfulness Teacher, Leadership & Lifestyle Consultant

"Upptäck din inre styrka, inre ro & visdom - lev din fulla potential."

Metoder

Som vi vet glöms den mänskliga faktorn ofta bort i dagens samhälle. Därför utgår jag ifrån ren individuell approach- jag använder mixed methods med tanke på allas olika bakgrunder, familjehistorier, kulturella samt språkmässiga prägling, etnisk tillhörighet och sociala kretsar.

Mina olika fokuseringar ligger inom ledarskapsutveckling, organisationsutveckling, systematisk empowerment coaching, stresshantering & utbrändhetsprevention, emotionell reglering, avslappning, self-care, mindfullness- och aktsamhet, buddhistisk psykologi, holistisk consulting, NLP, traumasensitiv somatisk behandling, yoga, nidra, traumabehandling & ayurvedisk lifestyle rådgivning.

Med mina år utomlands talar jag bl.a svenska, engelska och tyska flytande. Välkommen!

Om Åsa Johansson

Jag heter Åsa och älskar att guida människor genom coaching, rådgivning och kroppsmedvetna metoder till att leva sin fulla potential. På yogamattan, i skogen med ett sinne för det vackra älskar jag att inreda, laga god mat och cykelturer i det gröna. Resor och närvaro av närstående förgyller mitt liv.

Bakom mig finns två decennier utomlands fyllda med jobb & studier inom kommunikation med internationella managementroller samt ett aktivt liv inom hälsa och välmående, äventyr och kriser. I en av dessa motiverades jag att starta en ny bana och därmed fortsätta ge näring åt min inneboende nyfikenhet för vad som verkligen krävs för att leva ett meningsfullt, värdigt, glädjefyllt liv med en fundamental inre ro - och våga ta steget att börja om på nytt. Så med mod i hjärtat bestämde jag mig för att flytta hem till de småländska skogarna och härifrån leva min passion.

Jag jobbar utifrån psykologisk trygghet, konfidentialitet, icke-värderande och med individuell approach. Mina klienter rapporterar att de känner sig djupt hörda, och kan öppna sig för det som behöver behandlas för att kunna hitta sin inre röst och ro - varierat med humor, asiatisk vishet och dagliga rutiner.

Ett urval av mina utbildningar:
ISO certifierad coach för stress management & burnout prevention, värdeorienterad systemisk coach & NLP practitioner, Inner MBA inom Ledarskap, certifierad Mindfulness & Meditation Teacher från University of Berkeley och Greater Good Science Center, USA, certifierad inom Integrative Somatic Trauma Therapies och Traumatic Stress Studies, certifierad Yoga teacher E-RYT 500 och Health & Resilience Trainer.

Ny hemsida kommer snart.Kontakt

office@asaejohansson.com

Ledarskapscoaching

Stresshantering

Utbrändhet

Yoga Nidra

Mindfulness

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration