Dennis Bergström

Mental Coach

"Ingen annan kan vara du - och det är just det som är din superkraft."

Metoder

Jag jobbar med högpresterande som är styrda in i ohälsa av sin presterare. För att ta sig fram genom samhällsstrukturen lockas idag osunda höga krav fram ut människor. Dessa perfektionism, pleaser-beteenden och andra presterar-identiteter ligger medvetet eller undermedvetet programmerade.

Genom att identifiera din typ av presterare, få tydligt för dig vilka superkrafter den ger dig och lära dig sätta på och stänga av denna vid behov, kommer vi programmera om presteraren till att bara tjäna dig och aldrig skada dig.

Om Dennis Bergström

Mitt namn är Dennis Bergström. Jag har levt ett liv i presteraren och perfektionistens grepp. Mitt velande mellan en mängd olika yrken och jakten efter en ständigt rörlig horisont fick mig slutligen att lida konsekvenserna av en lång tids undermedveten stress.

Detta lämnade mig sängliggande i ett halvår och under denna tid kom jag till upptäckten av vad jag ville göra med mitt liv. Jag fann coachingens starka verktyg.

Idag får jag ofta höra hur ämnet jag coachar inom berör många människor. Jag hoppas bidra med att göra vårt presterar-samhälle till en mer hållbar plats för psykisk hälsa.Kontakt

Dennis.bergstrom11@outlook.com

Samtalsterapi

Mental Rådgivning

Meditation

Mindfulness

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration