Izabell Ghazaleh

KBT terapeut & Coach

"For your health and growth."

Metoder

Beteendevetare med examen i psykologi. KBT terapeut och har i detta även gått ACT och mindfullness med Lars-Eric Uneståhl. Specialiserad inom missbruk med specifik KBT för missbruksproblematik och återfallsprevention. Anhörig och medberoende stöd Specialiserad inom Ätstörningar och tillämpar CBT-E, som är KBT för ätstörningar. Har genomgått kurs för sömnskola, stress och ångesthantering samt utmattning och Utbrändhet. Vissa av dessa går in i KBT och andra används kombinationsmetoder för. Är utbildad som HR generalist- där är det coctail av arbetsrätt men också rehabiliteringar. Utbildad som lic. kostrådgivare Utbildad som gruppinstruktör och vikarierar hos SATS när jag kan och när det behövs. Föreläser inom samtliga områden. Kör coachning både i relation till mental hälsa och i relation till prestationshöjande syften. Utbildad till idrottspsykologisk rådgivare, med bakgrund i prestationspsykologi inom specialidrott.

Om Izabell Ghazaleh

Snart 40 år och bor tillsammans med min man och två barn i Täby. Tränar regelbundet och älskar att uppleva nya saker. Mina främsta intressen och passion i livet är att resa och upptäcka nya kulturer och allt som kommer med det. Viktigast i livet för mig är mina barn och familj, det är med dem och mina intressen som jag återhämtar mig bäst.
Älskar också mat och helst i kombination med sociala umgängen där jag träffar vänner och samtalar kring livet och delar gott skratt med.

När det gäller mitt val av sysselsättning så har det alltid varit viktigt för mig att det jag gör skapar meningsfullhet, vilket jag upplever i arbete med människor. Mina främsta prestationer i yrkeslivet har med förändringsprocesser att göra, framförallt att hjälpa människor att förändra sitt liv mot ett bättre mående.

Det som har varit främst framgångsrikt i mitt arbete med människor och deras mentala samt fysiska hälsa, är mitt arbetslivserfarenhet kring de olika områden som gett personlig mognad och ett genuint intresse av att utföra arbetsuppgifterna med noggrannhet och att driva frågor utifrån målsättningar men också intresset för människan bakom ohälsan/sjukdomen och tilltro till förändringsprocessen. Jag kan tillföra en god och positiv människosyn där jag kan möta personer med olika förutsättningar.

Egenskaper som beskriver mig som person är:

Positiv, empatisk, flexibel och prestigelöst men har hög intigritet.Kontakt

izabell.ghazaleh@gmail.com

Samtalsterapi

KBT

Mindfullness

Återfallsprevention

Träning & Kost

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration