Om Oss

VILKA ÄR VI?

Vi är en plattform för att läka ensamhet & bygga långsiktiga relationer. Relationer och emotionell kontakt, är ett fundamentalt mänskligt behov. Enligt den längsta studien som någonsin har gjorts (Harvard University) så är mänskliga relationer till och med viktigare för oss än ren luft. 

Känner du någon som är ensam eller upplever fysisk/emotionell isolering? Tveka inte att nämna vår plattform för dem! www.sakurasverige.se

 

Hur använder en SAKURA?

Personer skapar ett konto gratis, loggar in med sitt BankID och har sedan möjligheten att boka sessioner och event med externa företag inom emotionell hälsa, prata om 100+ olika kategorier i livet, skapa meet-ups & matchas med andra enligt sina egna emotionella behov, mm.

Vi lanserar vår premium-funktion under hösten 2023 och bygger den kontinuerligt, som innehåller funktioner för att skapa och utforska relationer.

För ett Sverige, Europa & värld där ingen behöver känna... att det aldrig finns någon där. ?

TEAMET

VÅR HISTORIA

När Elin...

BETA - Lämna din feedback här:

Sakura Tree AB   Org.nr: 559390-5796
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration
chevron-downarrow-leftarrow-rightmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram