Sonny Persson

Hälsocoach

"Harmoni är när alla delar är i balans" & "Tillsammans är vi starka"

Metoder

Jag tror på att jobba med kroppen som en enhet. Alla sinnen måste tränas för att förbättras. Bäst mår vi när vi är i balans, där alla olika delar har sin specifika roll.

Jag försöker alltid att se på situationer och problem med en positiv anblick.

Jag tror att det i många fall är det första steget till ett hälsosammare liv, att ändra på sina tankebanor kring det vi ser som hinder.

Om Sonny Persson

Jag är utbildad hälsocoach och FUSTRA-PT. Har sedan 2012 jobbat som crossfitcoach, fystränare inom olika idrotter och som heltids-PT på Nordic wellness. Mellan 2016 och 2019 jobbade jag även som PT-koordinator i regionen. Älskar att utbilda och har hållit i många interna utbildningar, workshops och föreläsningar.

Senaste åren har jag jobbat med idrottslag och mycket skadeförebyggande och återgång till idrott efter skador. Jobbar även som instruktör, driver eget där jag hyr in mig på NW Frölunda.

Jag har alltid haft ett driv inom mig av att hjälpa andra. Människokroppen har alltid fascinerat mig och har alltid läst mycket och tagit till mig av så mycket kunskap som möjligt. Så fort jag lärt mig något nytt har jag försökt tillämpa det praktiskt.

Är en person med mycket driv och ambition, som alltid har en plan och ett mål. Är väldigt passionerad inom mitt område.Kontakt

Mamma-magetränare

Prehab/rehab

Coachande samtal

Idrottsnutrition

Kettlebellstränare

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration