Sök efter en nisch och boka en online-session med din valda utövare.

Läs mer om coacherGRATIS KOM-IGÅNG-SAMTAL

Bläddra bland nischer

Villkor: När du bokar en session så är det utövarens ansvar att genomföra en kvalitativ behandling eller session, och SAKURA friskriver sig ansvaret för brister i utförande eller eventuella merkostnader. Vi värdesätter din behandling och läkning som första prioritet, och vi arbetar aktivt med att säkerställa kvalitét och trygghet. Läs mer om våra villkor i Allmänna Villkor.

RECENSIONER

Se vad andra har att säga om coacher & utövare
”Att träffa Guillermo är som att få en trippel-vitamin-injektion. Inte bara på grund av hans vänliga och positiva utstrålning, utan också hans unika förmåga att ställa precis de frågor som behövs för att starta upp processer i dig själv som du behöver för att ta dig från en sämre till en mycket bättre plats.
Det är nästan magiskt att upptäcka hur den ena förändringen efter den andra plötsligt smyger sig in i vardagslivet.
Om du har turen att träffa Guillermo vill jag bara säga stort grattis. Det är kanske det smartaste draget du gjort.”

– Sofia, HR- och finanskonsult
"Tänk att man kan inse så mycket om sig själv på 50 minuter.”

- Anonym
”TACKSAM för hur Lina hjälpt mig att sortera mina tankar och stöttat mig mot balans i livet. Hon har verkligen påmint mig om vad som är viktigt och lärt mig hantera tankar som skapar stress!"

- P
"Med Judith hittade jag tillbaka hem. Coaching mot mål och mening var en djupgående upplevelse av transformation som jag inte kunde ha nått ensam." 

- Argentina
" Lotta är varmt och härlig - jag kände mig trygg!"

- Charlotta W
"Jag rekommenderar Aicha eftersom att hon är förtroendeingivande, ger en känsla av trygghet och ställer frågor som får mig att stanna upp och verkligen tänka till.
Jag har lärt mig så mycket om mig själv och nära omkring mig.

Min stora farhåga inför att börja KBT var att öppna upp mig och visa sårbarhet. Efter den andra sessionen med Aicha släppte det eftersom att hon var så trygg. Hon har ett otroligt professionellt bemötande, stöttar och ger ett lugn.

Jag började KBT hos Aicha för att komma i bukt med mina sömnproblem och läka sår från barndomen.
Jag har fått bättre självförtroende, tillit till mig själv och läkt sår genom min KBT terapi."

- Anisa A
” “What do you want”, Marie asked me.
“I am not somebody who wants things”, I replied.
“Well, perhaps you could become somebody who wants things”, she pushed back.
And with that, my life changed. I did and within three days, I had met my twin soul. Marie’s coaching literally changed my life and I am forever grateful. And back then, she was only training. Goodness knows how good she is now..”

– Gary Niemen
En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration