Andreas Pontvik

Yogainstruktör | Breathworkinstruktör | Livsstilsrådgivare

När Vi Skakat Av Oss Kroppsliga Sorger & Besvär, Finns En Hel Värld, Av Skaparglädje, Friska & Meningsfullhet

Metoder

Stresshantering & självläkning genom - Yoga, Breathwork, Natural/Primal Movement, Qi Gong, meditation. Autonom Nervsystemsregering(neurogena skakningar) - stress & traumarelease. Rewilding/Naturmedicin(Mat & örter som medicin, Hela födoämnen, helst från vild natur - örter, djur, växter, svampar). Livsstilsrådgivning.

Mitt mål är att utbilda dig om din egen kropp och själ för att föra dig till större välbefinnande, förståelse för inre och yttre världar och för att hjälpa dig att blomstra i ditt liv.

Om Andreas Pontvik

Sen jag var liten har en Vakenhet pyst under ytan, – försvårat sömnen, haft mig svåranpassad till vanliga rutiner. En vakenhet som funnits med så länge jag kan minnas. Jaktinstinkt. Felplacerad i osunda mönster av dataspel, sämre mat, och i viss mån alkohol och droger, kraschade jag runt 20 års åldern med symptom av utmattningsdepression, och tvingades hitta nya, sundare vägar att vandra i livet.

Idag, 12 år senare, har jag utvecklat en bred kompetens inom hälsa, styrka, & friska, specialiserad på stresshantering & kroppslig traumabearbetning. Stärka kropp, sinne & själ kan vi göra genom många former, Jag utgår från och lär helst ut vad jag kallar Brown Bear Yoga, en samling av vad jag funnit mest effektivt genom åren. I BBY är breathwork & neurogena skakningar centralt, med inslag av klassiska yoga & primal movement.Kontakt

Yoga

Meditation

Breathwork

Kost & Livsstilsrådgivning

Primal Movement

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration