Ann-Marie Stigsäter

Beteendevetare

"Hitta balans i livet genom att utforska vilka förändringar du behöver göra i ditt liv".

Metoder

Förändringscoaching sker online som individuella samtal, men även i mindre grupper med olika metoder som jag använt genom åren.

Sorgbearbetning är individuellt på plats i Torrevieja men även i grupp vid några tillfällen per år enligt Svenska institutet för sorgbearbetningsmetod.

Hjälper företag med att arbeta fram sorgpolicy för sin verksamhet, verksamhetsutvecklande metoder för ökad motivation och engagemang på arbetsplatsen, detta kan delvis genomföras online eller på plats i Sverige eller Spanien.

Om Ann-Marie Stigsäter

Mitt namn är Ann-Marie och som beteendevetare har jag arbetat med personer i omställning, som enhetschef inom äldreomsorgen och som hälsocoach till chefer inom olika branscher.

En utmattning ledde mig till att genomföra en stor förändring i mitt liv då jag beslutade mig för att flytta till Spanien och starta eget företag inom coaching och sorgbearbetning. Genom min egen hälsoresa med hypotyreos och insikter om hur obearbetad sorg kan sätta hinder för den balans som eftersträvas i livet, vill jag nu dela med mig och låta andra personer också utvecklas genom att våga leva ut sina drömmar.Kontakt

Förändringscoaching

Sorgbearbetning

Organisationsutveckling

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration