Andreas Anell

Legitimerad Sjukgymnast och Hälsokonsult

"Allt är möjligt med grundläggande kunskap. Boosta och lyft ditt välbefinnnade."

Metoder

Mitt tillvägagångsätt i en session beror på problemområdet. Jag använder mig av en omfattande anamnes i samtal. Stress & hälso coachning, mental träning, fysisk träning, ergonomi och omgivningsfaktorer för en perfekt balans. Rätt träning och mobilisering efter operation eller för att lindra fysiska besvär. Sport skador, rygg och nackeproblematik coachning.
Som praktiserande sjukgymnast har jag i över 20 år haft förmånen att samarbeta med hälso & sjukvård, företag, gym och spa och kan idag profilera mig som expert. Med en omfattande kunskap hjälper jag till balans och väbefinnande.

Om Andreas Anell

Jag heter Andreas och efter en aktiv uppväxt förstod jag att det är med människors välbefinnade och fysiska balans jag vill arbeta med. Efter att ha samlat kunskap inom olika områden som sjukgymnast är det relationen mellan träning-vila-jobb och stress som har intresserat mig. Det vardagliga pusslet och balansen. I kombination som hälsokonsult och sjukgymnast är min approach egen och jag behandlar inte bara fysiska åkommor utan ser även på balansen och omgivningsfaktorer i livet.
För 14 år sen fick jag möjligheten att besöka ett behandlingscenter som specialist och har sedan dess rest och undervisat, behandlat, coachat och skapat workshops. Jag har fått en fantastiskt feedback och glad över att få ha hjälpt många till en bättre livskvalite.
Idag möter jag kunder online, driver hälsocenter/spa, behandlar, coachar och är med i ett globalt nätverk med resande wellness specialister.Kontakt

andreas@anellconsulting.com

RYGG & NACKE PROBLEMATIK

IDROTTSKADOR

HÄLSOKONSULT

STRESS COACH

MEDICINSK TRÄNING

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration