Leverans

Har du ångrat ditt köp? Oroa dig inte! På SakuraSverige.se har du alltid 14 dagars returrätt, vilket innebär att du inom 14 dagar efter det att du mottog din vara behöver registrera din retur hos SakuraSverige.se. För mer information om din ångerrätt, se våra allmänna villkor som du hittar här.

Gratis retur vid ny beställning

Det är gratis returfrakt om du lägger en ny beställning samma dag som din returregistrering, annars tillkommer en returavgift på 49 kr.

Registrera din retur

För att registrera en retur - Skicka en retur-registrering till support@sakuraforum.se, så hjälper vi dig med din retur.

Varor som inte kan returneras

Det finns vissa varor som är undantagna returrätten och det är varor med bruten försegling som inte kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl (exempelvis underkläder, kosmetiska produkter, badkläder, hårtorkar och liknande produkter, rakapparater och eltandborstar). Läs mer om varor som ej omfattas av returrätten våra allmänna villkor som du hittar här.

Har du fler frågor om returer och byten?

Läs frågor och svar om retur i vårt hjälpcenter.

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration
chevron-down