FÖRSLAG & IDÉER

Villkor och regler

En samarbetspartner är en vän eller person som ingår i ett samarbete med ens egna eller varandras process, utveckling eller mål. Vi kanske har ett gemensamt mål, process eller utvecklingsområde, eller ett intresse för att dela, hjälpa och stötta varandra i en viss utvecklings-process eller läkning. En samarbetspartner kan finnas här för att stötta igenom utmaningar & upplevelser, följa varandras process, dela råd och upplevelser, överenskommelse om att ringa varandra eller kontakta varandra vid återfall eller triggade tillstånd, att hjälpa varandra att komma ihåg eller ledas gentemot positiva & utvecklande steg, eller att dela steg och utvecklings-upptäckter med varandra! Read More...
SÖK ELLER HITTA SAMARBETSPARTNERS HÄR

SKAPA GRUPPER

Skapa en grupp för att djupdyka i eller samlas kring ett ämne som en viss grupp människor känner inspiration och intresse för att utforska & prata om tillsammans! Maktspel i relationer? Själv-kännedom? Tillit? Ilska? Meditation? Utmaningar & känslor kring föräldraskap? Välj gruppens ämne & bjud in medlemmar!

Använd gruppens gemenskap för att dela, bolla, byta erfarenhet, stötta eller föreslå lösningar & idéer, för att öppna för transformation eller lättnad.
SKAPA EN GRUPP HÄR

SKAPA EVENT & MEET-UPS!

  • Skapa egna event & meet-ups med och för andra medlemmar!
  • Organisera, planera, bjud in, läs, svara på eller kom på andra människors event & meet-ups, för att skapa kontakt, diskussioner & vidare relationer i den fysiska verkligheten.
SKAPA EGNA EVENT & MEET-UPS HÄR

GÅ PÅ ETT EVENT/WORKSHOP

Boka ett event/workshop via Sakura – se rabatter, erbjudanden & specialpris.
GÅ PÅ ETT EVENT/WORKSHOP

BOKA SESSIONER

  • Boka en inspirerande, läkande, stöttande eller vägledande session med en av våra samarbetspartners i Boka Sessioner.
  • För dig som vill ha extra stöd från en hjälpande hand, eller som vill kombinera eget utforskande med andra medlemmar med extra hjälp & stöd.
BOKA EN SESSION HÄR
En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration
chevron-down