Theo Molnar

Personlig Tränare | Näringsrådgivare | Stresshantering & Återhämtning

Tar dig från nuläge till önskat läge med hjälp av holistisk hälsa - träning, kost, stresshantering samt återhämtning är fyra viktiga pelare i mitt coachande.

Metoder

Vad jag erbjuder:
Funktionell Träning:

Mitt fokus ligger på funktionell träning som förbättrar din styrka, rörlighet och kroppsuppfattning. Varje träningspass är skräddarsytt för att passa dina individuella behov och mål.

Näringsrådgivning:

Genom att skapa en hållbar och anpassad kostplan hjälper jag dig att optimera din energi, främja hälsosam viktbalans och stödja dina träningsmål.

Stresshantering:

Livet kan vara hektiskt, och stress kan påverka både din fysiska och mentala hälsa. Tillsammans utforskar vi olika tekniker för att minska stress och främja inre lugn.

Återhämtning:
Återhämtning är lika viktig som träning. Jag integrerar effektiva återhämtningsstrategier för att optimera din kroppsliga återhämtning och främja långsiktig hållbarhet.

Om Theo Molnar

Theodor Molnar heter jag och jag kan bli din personliga holistiska tränare, dedikerad till att guida dig på resan mot optimal hälsa och välbefinnande. Genom en unik kombination av funktionell träning, näringsrådgivning, stresshantering och återhämtning skapar jag en heltäckande och anpassad träningsupplevelse som hjälper dig att nå dina mål och uppnå en balanserad livsstil.

Min filosofi:
Jag tror på en holistisk syn på hälsa, där kroppen, sinnet och själen är tätt sammanflätade. Genom att integrera funktionell träning, näringsriktig kost, stressreducerande tekniker och effektiva återhämtningsstrategier strävar jag efter att optimera din totala livskvalitet.

Min mission:
Mitt mål är att vara din pålitliga partner på vägen till holistisk hälsa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast strävar jag efter att skapa en positiv och stödjande miljö där du kan nå dina mål och trivas.
Ta det första steget mot en holistiskt hälsosam livsstil. Kontakta mig för att skapa en skräddarsydd träningsplan som passar just dig. Tillsammans tar vi steget mot en starkare, friskare och mer balanserad version av dig själv.


Kontakt

theo.molnar@live.se

PERSONLIG TRÄNING

NÄRINGSRÅDGIVNING

STRESSHANTERING

ÅTERHÄMTNING

FUNKTIONELL TRÄNING

En plattform för att hjälpa dig prioritera det viktigaste i ditt liv, din emotionella och fysiska hälsa, för ditt välmående.
Powered By MemberPress WooCommerce Plus Integration